fbpx

FUNтазия "под прожекторите" на Списание "9 месеца"

FUNтазия под „прожекторите“ на списание „9 месеца“

12369238_1505165176446588_6471391162194796737_nЕдно голямо признание за нас е, че именно най-голямото българско списание в помощ на родителите – Списание „9 месеца“ прояви интерес към свидната ни цветна FUNтазия!

Разнообразната и пълна програма на центърчето ни, иновативните подходи, на които залагаме за пълноценното детско развитие, топлината и любовта, които вярваме, че всеки наш посетител е усетил и десетките усмихнати личица, които отдавна не са КЛИЕНТИ, а истински наши приятели – превръщат FUNтазия именно в онова вълшебно място от нашите смели представи, които ни вдъхновиха да го създадем!

Защото ТЯ – събира на едно място страхотни родители, невероятни будни дечица и истински професионалисти – не просто с цел обучение в някоя от разнообразните ни области, не просто за прилагане на някаква методика – а в постигане на една от най-непонятните, но най-съществена ДНЕС човешка ценност – ЗАЕДНОСТ.  Да бъдем истински ЗАЕДНО във всички направления и значения на тази НЕ-ПРОСТО-ДУМА,  а сакралност!

Благодарим на всички наши верни приятели, които срещнахме в центърчето, за тяхната подкрепа и искреност, и истинска ВЯРА да оставят  именно в нашите ръце и сърца НАЙ-СКЪПОЦЕННОТО си – своите деца! Всъщност – ние се СБЪДВАМЕ – заради ВАС! 

Благодарим на прекрасните професионалисти от Списанието, които с така увлекателни въпроси, ни припомниха, онова което превръща FUNтазия в уникалното място, което е – а именно, че тя е плод на една голяма любов, СБЪДНАТА детска мечта и искрената вяра в това, че децата имат нужда, не просто от учител – а от събеседник и приятел… И  от онова местенце, което да ги кара да се чувстват У ДОМА! 

А ето и цялото интервю в три страници, което можете да откриете в януарския брой на едноименното Списание „9 месеца“.
9mes237.indd9mes237.indd9mes237.indd

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бързи препратки:


Вашият профил в сайта: