fbpx

Игра "Да направим приказка" с комплекта Карти с емоции

Игра „Да направим приказка“ с комплекта Карти с емоции

Картите с емоции на FUNтазия „LikeWhen“ – са уникален продукт, именно защото ви предлага варианти за развитие на емоционалната и социалната интелигентност на вашето дете по световно утвърдени методики в комбинация. Но по интересното е – че го прави през играта. Игра, която е учител и на вас – като родител или педагог. В играта израстваме заедно и това е най-приятния начин да вървим напред.

В новия ни комплект, който е подобрен, няма книжка с инструкции, защото всички игри – описахме в инструкциите в самите карти, за ваше улеснение. (можете да разгледате комплекта тук и да го поръчате в тази страница), които можете да правите с тях.

Днес искаме да ви покажем една от тях – развиваща въображението им, провокираща наблюдението, забавна, екипна, сплотяваща и – разбира се – отваряща теми за дискусии.

Тази игра е изключително подходяща за възрастни, тъй като – доказано след завършване на университет – човек е загубил до 70% от вродената си креативност. А тази игра, има за цел да я събуди отново.

Базирана е също на подхода на FUNтазия и неговите 4 важни компонента – наблюдение, картотекиране, споделяне, колаборация.

Какво ви е необходимо да играете?

За да прочетете пълната статия е необходимо да имате регистрация в сайта. Ако вече имате такава - използвайте бутон Вход
Регистрация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бързи препратки:


Вашият профил в сайта:


Все още нямате регистрация?
Направете я от тук безплатно!

Влезте в профила си
за достъп до пълното съдържание за посетители