fbpx

EQ Cafe - международната инициатива за емоционална интелигентност - вече и в България

EQ Cafe – международната инициатива за емоционална интелигентност – вече и в България

Като първия Network Leader за България, назначен от най-голямата световна организация за Емоционална интелигентност Six Seconds, Полина Коцева стана част от глобалната лидерска мрежа в сферата на Емоционалната интелигентност.
Полина е първият и единствен до този момент EQ експерт за България, сертифициран, част от международната мрежа на специалисти.

Това е невероятна чест и признание за мен, от едни от най-големите умове в света в сферата на Емоционалната интелигентност, както и огромна отговорност.“ – Споделя Полина.

Network leader e позиция, с която най-голямата световна EQ организация гласува доверие на онези хора от целия свят, които са счели за пример за обществото с цялостната си дейност, за вдъхновение и мотиватор в развитие на социално-емоционални умения. Щастлива съм, че тази над 20 годишна организация, работеща с милиони души от цял свят видя в мое лице онази движеща сила, която може да създаде и развива българската общност. В подкрепа на всички наши усилия до този момент, създаването на първите ресусри за емоционална интелигентност, поредица от събития за развитие на социално-емоционални умения, популяризирането на темата в България, SIX seconds отварят още една възможност за развитие в темата с поредицата безплатни събития EQ cafe.

EQ cafe e безплатно и достъпно за всички заинтересовани по темата събитие, интерактивен семинар, подходящ за всеки, който се интересува от научаване и практикуване на емоционална интелигентност . Това са проницателни и забавни сесии за хора, проявяващи интерес към емоционалната интелигентност, с цел да се свържат, обменят опит помежду си и да учат заедно.

Темата на първото EQ cafe за тази година е „Дигиталната Епоха“. Влиянието на Дигиталната епоха и технологиите върху социално-емоционалните ни умения в бизнес и личен план. Какви са хоризонтите пред нас и кои са предизвикателствата.

Ще проучим как дигитализацията влияе на емоционалните ни реакции – и как можем да използваме емоционалната интелигентност за изграждане на хармонични и здравословни взаимоотношения, въпреки натиска на Технологичната Епоха.

Мястото където ще проведем първото си събитие е гр. Добрич, сградата на ЧОУ „Мария Монтесори“, ул. България 3.

На 05.03.2020, очакваме всеки желаещ да се присъедини – да направи своята предварителна регистрация, за да запази място в залата.

Регистрация може да направите и от сайта на глобалната международна мрежа за емоционална интелигентност: https://events.6seconds.org/event/NjY4

Ако сте организация, фондация, училище, бизнес структура или просто заинтересован от темата, който има желание да проведем събитието и във вашия град – свържете се с нас на е-mail: info@funtazia.bg, за да обсъдим възможностите и начините за колаборация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бързи препратки:


Вашият профил в сайта: