fbpx

Полина Коцева е първият Network Leader за България в сферата на Емоционалната Интелигентност

Полина Коцева е първият Network Leader за България в сферата на Емоционалната Интелигентност

 След успешното й дипломиране по EQPC от EQ.org в Нюкасъл, от 2020 година официално в лицето на Полина Коцева България има първия си назначен Network Leader в най-старата и най-голяма глобална мрежа за Емоционална интелигентност в света.

Какво означава това за вас, които практикувате или се интересувате от развитието на емоционална интелигентност и социални умения в образованието, в бизнеса и пр.?

Тя ще е част от глобалната лидерска мрежа, и с това си участие означава, че за всички вас Полина Коцева ще може да организира, освен платените консултации, семинари, обучения и тренинги – също и безплатни научно-практически семинари, които ще ви предоставят малка част от практики, данни и информация от световните експерти в тази област – Six Seconds.

През 2020 стартираме поредица от събития и семинари с различна тема на всяко тримесечие, под наименованието EQ Cafe където освен полезна информация за Емоционалната интелигентност, ще получите информация и как да се сертифицирате с международен ценз, по различните EQ програми.

EQ cafe e безплатно и достъпно за всички заинтересовани по темата събитие, интерактивен семинар, подходящ за всеки, който се интересува от научаване и практикуване на емоционална интелигентност . Това са проницателни и забавни сесии за хора, проявяващи интерес към емоционалната интелигентност, с цел да се свържат, обменят опит помежду си и да учат заедно.

Темата за първото EQ Cafe за 2020 година е Дигиталната ера – емоционалната интелигентност в епоха на развиващи се технологии. Ще проучим как технологията оформя емоционалните ни реакции – и как можем да използваме емоционалната интелигентност за изграждане на хармонични и здравословни взаимоотношения, въпреки натиска на дигиталната ера.

Припомняме, че тази важна тема беше повдигната и на първата национална конференция за социално и емоционално изучаване в България, с цел обсъждане на здравословните начини, по които децата днес комуникират в социалните мрежи. Вижте видеото:

Повече информация за местата, на които ще се проведе – следете в сайта ни.

Ако имате желание да проведем този безплатен семинар във вашия град, моля свържете се с нас на адрес info@funtazia.bg, за да уточним възможностите и начините, по които можем да си колаборираме.

ONE COMMENT

  • […] Събитието беше ръководено от Полина Коцева, първият и единствен към момента в България сертифициран практик в сферата на Емоционалната Интелигентност и част от международната общност на Network Лидерите в света. Повече информация за това – вижте тук. […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бързи препратки:


Вашият профил в сайта: