fbpx

EQ cafe Овладяване на Тревожността

EQ cafe 2024 – Овладяване на тревожността.

„Овладяване на тревожността“

беше темата на първия ни тренинг за емоционална интелигентност, част от международните активности EQ cafe на най- голямата организация в света за Емоционална интелигентност Six Seconds .

Експертът по социално-емоционално развитие Полина Коцева имаш честта и отговорността да включи българската широка общественост в дейностите по осъзнато практикуване на емоционална интелигентност – през тези достъпни събития на значими за обществото теми – EQ cafe.

С дамите в бизнеса и един господин – кандидат-психолог, под домакинството на Дамски бизнес клуб BMLady имахме много проницателни моменти вчера, в които брейнстормвахме, разсъждавахме и дискутирахме различните варианти за всеки от нас да се справи с интензивни емоции и да ги използва по най-здравословния за себе си и останалите начин.

Обследвахме един модел за справяне с конфликти на Харвард, като стартирахме с вътрешния конфликт.

Да се успокоим – не е достатъчно.

Трябва усилие за промяна на цялостната ТРЕВОЖНА среда. Това изисква освен себепознание и самоконтрол – крачки един към друг. Колаборация!

Събитието беше водено от Полина Коцева – единствен за момента NETWORK лидер за България (повече информация по темата виж тук) към най-голямата организация за емоционална интелигентност в света – SIX SEconds – www.eq.org

В сесиите на EQ cafe-тата дискусиите и свободното изказване на участниците е модел на провеждане на това събитие. Различните активности комбинират в групи различни хора – идеята е преодоляването на бариерите в общуването и да се надгражда затворения тип „изнасяне на лекция по темата“ с възможност всеки да бъде част от лекцията.

EQ cafe e безплатно и достъпно за всички заинтересовани по темата събитие, интерактивен семинар, подходящ за всеки, който се интересува от научаване и практикуване на емоционална интелигентност . Това са проницателни и забавни сесии за хора, проявяващи интерес към емоционалната интелигентност, с цел да се свържат, обменят опит помежду си и да учат заедно.

Следващите теми за EQ cafe за 2024 – са свързани с избора ни на правилна, здравословна реакция при напрегнати моменти и способността ни да се движим към смисъла и целта, която сме си поставили в живота.

Ако имате желание да бъдете домакин на EQ cafe – свържете се с нас на телефон 0885217714 или на и-мейл: polinakotseva@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *