fbpx

Глобален Форум за Социално емоционално изучване и Антирасизъм – LIFT Every Voice

Българката Полина Коцева ще участва в международен форум за расови и полови неравенства и социално емоционално изучаване.

Глобален Форум за Социално емоционално изучване и Антирасизъм – LIFT Every Voice

Расизмът, неравенствата между половете, различните слоеве на обществото, различните култури, отношенията помежду ни и важността им за споделеното ни съжителство в света – това са теми, които са съществували преди, има ги и днес – и ще ги има винаги. Има два варианта, по които да съществуват – като ги коментираме, като търсим варианти за общи осъзнати действия за споделеното ни бъдеще. Или да ги премълчим… И да оставим проблемите от Днес – да се разрастнат в Утре-то.

Едно международно събитие от огромно значение – Lift Every Voice – Глобален Форум, ДАВА ГЛАС на тези проблеми има за цел да обедини хората около всички тези съществени теми наведнъж – социалното и емоционално изучаване, расизмът, неравенствата между хората. Всичко това – в историите, които са част от нас – разказани за споделено бъдеще!

Събитието ще се проведе виртуално в дните 25- до 27.02.2021 г, от 17:30 БГ време.

Повече информация  за международния форум – можете да видите в официалната страница на събитието – https://www.6seconds.org/lev/

Конференцията ще е интерактивна и всеки от трите дни ще има определена тема – Идентичност, Принадлежност, Общество.

По тези теми събраните професионалисти от цял свят ще имат  възможността да изследват индивидуални перспективи в малки групи, след което да се присъединят към обща сесия, където да историите да бъдат съпреживяни. В края всички ще се връщат в малките работни групи, за да синтезират и оформят план за действие за промяна на обществото.

Всеки ден към конференцията ще се присъединяват професионалисти  – видни имена от цял свят в сферата на Социално-емоционалното изучаване, ръководители на антирасизъм програми и пр, за да подкрепят международната конференция и да споделят своята експертиза.

Лектори и ментори ще са представители от американското правителство, от глобални неправителствени организации, експерти в частни структури от различни сфери, професори от големи университети по света и др.

Заедно с тях ще бъде и Полина Коцева – основател и собственик на FUNтазия Интернешънал ЕООД, първият и единствен до момента сертифициран  EQ практик, Network leader за България към EQ.org

Полина има една от най- отговорни роли в събитието. Тя е поканена да бъде ментор на професионалистите – участници в конференцията, които ще работят в групите. Да сподели опит, експертиза и да ги фасилитира в решенията и действията по време на активностите.

За първи път българин е поканен и то като ментор на международно събитие в тази сфера с такава огромна значимост и поводът за гордост на България е голям. Огромно постижение и признание за Полина, екипът на FUNтазия и българската EQ и SEL общност.

Можете да се регистрирате за пълен достъп на https://www.6seconds.org/lev/ (цена за 1 регистрация 211 евро)

Повече информация за Полина Коцева, Българският лектор на международния SEL and antiracism форум, можете да видите тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бързи препратки:


Вашият профил в сайта: