Глобален Форум за Социално емоционално изучване и Антирасизъм – LIFT Every Voice

Българката Полина Коцева ще участва в международен форум за расови и полови неравенства и социално емоционално изучаване.

Глобален Форум за Социално емоционално изучване и Антирасизъм – LIFT Every Voice

Расизмът, неравенствата между половете, различните слоеве на обществото, различните култури, отношенията помежду ни и важността им за споделеното ни съжителство в света – това са теми, които са съществували преди, има ги и днес – и ще ги има винаги. Има два варианта, по които да съществуват – като ги коментираме, като търсим варианти за общи осъзнати действия за споделеното ни бъдеще. Или да ги премълчим… И да оставим проблемите от Днес – да се разрастнат в Утре-то.

Едно международно събитие от огромно значение – Lift Every Voice – Глобален Форум, ДАВА ГЛАС на тези проблеми има за цел да обедини хората около всички тези съществени теми наведнъж – социалното и емоционално изучаване, расизмът, неравенствата между хората. Всичко това – в историите, които са част от нас – разказани за споделено бъдеще!

Събитието ще се проведе виртуално в дните 25- до 27.02.2021 г, от 17:30 БГ време.

Повече информация  за международния форум – можете да видите в официалната страница на събитието – https://www.6seconds.org/lev/

Конференцията ще е интерактивна и всеки от трите дни ще има определена тема – Идентичност, Принадлежност, Общество.

По тези теми събраните професионалисти от цял свят ще имат  възможността да изследват индивидуални перспективи в малки групи, след което да се присъединят към обща сесия, където да историите да бъдат съпреживяни. В края всички ще се връщат в малките работни групи, за да синтезират и оформят план за действие за промяна на обществото.

Всеки ден към конференцията ще се присъединяват професионалисти  – видни имена от цял свят в сферата на Социално-емоционалното изучаване, ръководители на антирасизъм програми и пр, за да подкрепят международната конференция и да споделят своята експертиза.

Лектори и ментори ще са представители от американското правителство, от глобални неправителствени организации, експерти в частни структури от различни сфери, професори от големи университети по света и др.

Заедно с тях ще бъде и Полина Коцева – основател и собственик на FUNтазия Интернешънал ЕООД, първият и единствен до момента сертифициран  EQ практик, Network leader за България към EQ.org

Полина има една от най- отговорни роли в събитието. Тя е поканена да бъде ментор на професионалистите – участници в конференцията, които ще работят в групите. Да сподели опит, експертиза и да ги фасилитира в решенията и действията по време на активностите.

За първи път българин е поканен и то като ментор на международно събитие в тази сфера с такава огромна значимост и поводът за гордост на България е голям. Огромно постижение и признание за Полина, екипът на FUNтазия и българската EQ и SEL общност.

Можете да се регистрирате за пълен достъп на https://www.6seconds.org/lev/ (цена за 1 регистрация 211 евро)

Повече информация за Полина Коцева, Българският лектор на международния SEL and antiracism форум, можете да видите тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.