fbpx

През декември - 2 събития EQ cafe на различни теми

Благодарение на единствения в България сертифициран EQ Практик - Полина Коцева - България има привилегията да се включи в международните активности и уоркшопи на тема емоционална интелигентност.

През декември 2020 ни очакват цели две събития EQ cafe на различни теми

Бъдете част от международната общност, участваща в събитията „EQ Café“ у нас!

Екипът ни вече имаше честта през тази предизвикателна година да проведе две EQ cafe събития, по линия на партньорството на FUNтазия и EQBulgaria.com с EQ.ORG – най-голямата международна организация за развитие на емоционална интелигентност.

Темите „Дигиталната епоха“ и „Несигурност“ бяха разисквани през първата половина на 2020 в цял свят. За първа година България се включи в световните практики, събития, уоркшопи и дискусии, подпомагащи емоционалното развитие, случвайки тези събития у нас.

По време на срещата ни в тема Несигурност, събитие за Емоционална интелигентност, което се проведе виртуално през 2020 година.

Какво е EQ Cafe?

Събитията „EQ Café“ са световна инициатива на най-голямата и най-старата организация за емоционална интелигентност „Six Seconds“ (EQ.org).

EQ Café e безплатно и достъпно за всички заинтересовани по темата събитие – интерактивен семинар, подходящ за всеки, който се интересува от научаване и практикуване на емоционална интелигентност. Това са полезни, проницателни и приятни сесии за хора, проявяващи интерес към емоционалната интелигентност, с цел да се свържат, обменят опит помежду си и да учат заедно.

Кой го провежда?

В България организатор е Полина Коцева (EQ.org Network Leader за България, единственият международно сертифициран в областта специалист и практик) и екипът на EQBulgaria.com .

Какви са предстоящите теми за събитията?

СЪБИТИЕ №1 ► ТЕМА: „Предразсъдъци“
► ДАТА: 19.Декември.2020г., събота
► ЧАС: 18:00ч., Край: 20:00ч.
► ОНЛАЙН провеждане през платформата ZOOM


💡 В това Cafe ще говорим на темите: всеки с разум има предразсъдъци. Какво всъщност са предразсъдъците, предубежденията и пристрастията; как влияят на решенията ни и как модулират начините ни на мислене и реакции. Как можем да използваме емоционалната интелигентност, за да разпознаваме и да преодолеем вредните предразсъдъци.

👉 СЪБИТИЕ №2 ► ТЕМА: „Състрадание“
► ДАТА: 22.Декември.2020г., вторник
► ЧАС: 18:30ч., Край: 20:30ч.
► ОНЛАЙН провеждане през платформата ZOOM


💡 В това Cafe ще говорим на темите: стресът и самотата бяха глобален проблем за мнозина дори преди световната пандемия. Според Cigna Study 61% от хората по света се определят като самотни. Какво можем да направим, за да подкрепим самите себе си и другите в днешните несигурни времена – отговорите се крият в нашите социални и емоционални умения.

Направете своята регистрация за събитията ПРЕЗ НАШАТА ФОРМА и ще получите линк за достъп и допълнителни ресурси, които ще са ви нужни по време на самите събития.

Кой може да участва?

Всеки, който има желание да научи повече за практикуването на емоционална интелигентност и който иска да инвестира в развитието на тези умения.

Ако сте училище, компания, дружество и имате желание да организираме това безплатно събитие при вас – моля свържете се с нас на телефон 0885217714, за да обсъдим възможностите за това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бързи препратки:


Вашият профил в сайта: