fbpx

EQ cafe - Несигурност

EQ cafe – тема Несигурност

След първото ни от поредицата EQ cafe, което беше на тема Дигиталната епоха, сме готови да проведем следващото събитие, което ни събира, за да се учим взаимно, на уменията, необходими ни в днешния свят.

Кога?

На 26.07.2020 година от 18ч. – FUNтазия Интернешънал ЕООД ще проведе EQ cafe на тема НЕСИГУРНОСТ – втората тема за 2020 година от поредицата безплатни събития за развитие на Емоционална интелигентност за възрастни.

Къде?

Събитието ще бъде онлайн и е със свободна регистрация. Можете да се регистрирате за участие на този адрес: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfEYiQEZgccs0JBFx2CzHl9SjV3m3V2O9bELHHiJ–nOJssrw/viewform, след което ще получите на e-mail линк към събитието, заедно с материали, които да ви бъдат от полза по време на събитието.

Какво е EQ cafe?

EQ cafe e безплатно и достъпно за всички заинтересовани по темата събитие, интерактивен семинар, подходящ за всеки, който се интересува от научаване и практикуване на емоционална интелигентност . Това са проницателни и забавни сесии за хора, проявяващи интерес към емоционалната интелигентност, с цел да се свържат, обменят опит помежду си и да учат заедно. Събитията са част от международните активности за развитие на емоционална интелигентност и социални умения за възрастни, организирани от най-голямата световна организация за EQ – SIx Seconds.

Кой ще води събитието?

По света EQ cafe – събитията се организират от сертифицирани специалисти, партньори на SIX SECONDS. В България първият и единствен за сега сертифициран от EQ.org практик в сферата на Емоционалната интелигентност – e Полина Коцева, която изпълнява длъжността Network Leader към SIX seconds за страната, като част от международната общност. Тя ще ръководи и второто EQ cafe за годината.

В Това Cafe ще откриете:

  • Как емоциите ни  и емоционалната интелигентност ни помагат да се справим с несигурността
  • Neuroscience и EQ прозрения за по-добро справяне с несигурността
  • Как несигурността може да подхрани нашето израстване и изясняването на Целта

Кой може да се включи:

Всеки, който има желание да научи повече за практикуването на емоционална интелигентност и който иска да ивестира в развитието на тези умения. Нужно е единствено да се регистрирате за участие от тази форма: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfEYiQEZgccs0JBFx2CzHl9SjV3m3V2O9bELHHiJ–nOJssrw/viewform

Ако сте училище, компания, дружество и имате желание да организираме това безплатно събитие при вас – моля свържете се с нас на телефон 0885217714, за да обсъдим възможностите за това.

ВИЖ снимки и информация за предходното EQ cafe – Дигиталната епоха ето тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бързи препратки:


Вашият профил в сайта: