fbpx

POP UP festival, за втора поредна година България става част от международните активности за развитие на емоционална интелигентност

27 видеа от най-масовото събитие за развитие на емоционална интелигентност и социални умения при деца, родители и учители, което се случи за втори път в България

POP-UP Фестивал е най-масовото образователно събитие за развитие на емоционална интелигентност за малки и големи. Събитието се провежда сред милиони хора по цял свят и за втора година България е една от държавите, където фестивалът се организира. Повече информация за фестивала и как можеш да бъдеш доброволец в него – виж тук.

Фестивалът е доброволна и безплатна инициатива с благородната цел да развиваме заедно своите социално-емоционални умения и компетенции чрез различни приятни активности (игри, дискусии и задачи).

През 2019 година фестивалът се проведе в над 60 локации от България, в над 25 различни града от страната – сред над 2500 деца. Заедно – Родители, учители и деца – празнувахме Международния ден на детето, с активности, посветени на развитието на социално-емоционалните умения.

Ето как отбелязахме POP UP festival в България и се включихме в международните активности по тези жизненоважни теми.

Малка част от атмосферата в Добрич, POP Up festival в Частно основно училище „Мария Монтесори“, Добрич

Отново #ПразнувамеДЕЦАТА заедно на POP-UP Festival.
Виждате още кадри от фестивала в Добрич, проведен от ЧОУ „Мария Монтесори“.

Споделени прегръдки и усмивки от град Pleven, Bulgaria, където Филиал „Приказен свят“ към ДГ „Щастливо детство“ проведе POP-UP Фестивал!
Благодарим ви за споделената положителна енергия

Още кадри от най-масовото образователно събитие за емоционална интелигентност в света, POP-UP FESTIVAL, от ЧОУ „Мария Монтесори“ в Добрич, където фестивалът се проведе в няколко възрастови групи и на няколко нива.

На Световния ден на детето, учениците от 3А клас, 137 СУ „Ангел Кънчев“ , гр.София, участваха в най-голямата международна инициативата за развитие на Емоционална интелигентност – POP-UP Festival.

Още емоции, усмивки и споделеност от Варна, където Частно Средно Училище Мечтатели събра заедно учители, родители и деца в POP-UP FESTIVAL!

Споделяме ви усмивки с една от групите деца, родители и учители, при домакините  Green Apple, Sofia, Bulgaria.
Благодарим ви за споделените емоции и съкровени моменти заедно❣👏🎉🥳

Добрич споделя още слънчеви усмивки и съкровени емоции от Частно основно училище „Мария Монтесори“, Добрич по време на дните, в които проведоха POP-UP FESTIVAL

Малка част от атмосферата на фестивалните дни в Sevlievo, където заедно заЕдно се обединяват родители, учители и деца, за да бъдат част от най-масовото международно образователно събитие за емоционална интелигентност – POP-UP FESTIVAL!

84 ОУ „Васил Левски“ също е част от близо 60-те локации в България, празнуващи POP-UP FESTIVAL тази година!
Благодарим ви сърдечно за прекрасните емоции, които споделихте с децата и всички нас 👏👏❣🥳🎉🎈

POP-UP Festival във Видин се проведе за втора поредна година в партньорство с Общинския съвет по наркотичните вещества (ОбСНВ) и Община Видин. Благодарим ви за активната работа с малчуганите, споделените усмивки и позитивни емоции

ОУ „Св. Климент Охридски“ – Кърджали също споделят своите усмихващи емоции от проведения там POP-UP FESTIVAL!
Сърдечни благодарности на организаторите и участниците за цялото вдъхновение

Споделяме ви усмивки от Центъра за деца и семейства „Св. Св. Кирил и Методий“ в град Куклен!

СУ „Христо Ботев“, Камено, също проведоха POP-UP FESTIVAL, за да споделят с нас малка част от необятния детски свят на емоциите и чувствата ! Благодарим ви за позитивния заряд и целия ентусиазъм

Заедно – родители, учители и деца – провеждаме POP-UP Festival в близо 60 локации в цялата страна! Споделяме ви още една малка част от атмосферата на единият от фестивалните дни в Добрич, в ЧОУ „Мария Монтесори“!

В СУ „Летец Христо Топракчиев“, гр. Божурище, учениците от 4-ти „В“ клас по време на POP-UP FESTIVAL направиха дръвчета със своите емоции. Совичките са олицетворение на децата, а листата – са емоциите, които децата изпитват в класната стая.
Благодарим ви за цветното настроение и позитивни емоции

НУ „Патриарх Евтимий“ в Плевен също ни изпращат усмивки от малчуганите, участвали в POP-UP FESTIVAL!
Благодарим ви за прекрасните емоции и съкровени моменти 

Поздрави отново от Варна с POP-UP FESTIVAL в Частна Езикова Гимназия „Джордж Байрон“, където гимназисти и учители участваха в тренинги и игрови активности за развитие на емоционална интелигентност и социални умения!
Радваме се, че заедно проведохме едно толкова усмихнато, емоционално, зареждащо, вдъхновяващо и много полезно събитие!

Частна Езикова Гимназия „Джордж Байрон“ – Варна беше първата гимназия в страната, която проведе днес POP-UP Festival. Вижте какво казаха трима от участниците във Фестивала след края му.

Благодарим на всички ученици и учители, ръководството на гимназията, както и на модераторите Polina Kotseva и Vanina Lefterova, които проведоха фестивалните активности

Още щастливи емоции и мили усмивки от Добрич, СУ „Св.Св. Кирил и Методий „, където в 1ви „Г“ клас се проведе POP-UP FESTIVAL!
Благодарим ви за цялата всеотдайност и споделено щастие

Споделяме ви усмивки, прегръдки и хиляди хубави емоции от ДГ „Дружба“, гр.Оряхово – една от локациите в страната, където за втора година се проведе Фестивалът!
Благодарим ви за споделената емоция и цялата позитивна енергия

Поздрави и усмивки и от Сунгурларе, където в СУ „Христо Ботев“ също случиха страхотен POP-UP FESTIVAL!
Благодарим ви за споделените емоции и съкровени моменти заедно.

Учебница „9 Музи“ от София също е част от над 55 локации в България, които проведоха POP-UP FESTIVAL тази година!
Б
лагодарим ви за прекрасните емоции и споделените усмивки

Споделени емоции и от Велико Търново! Едно от местата в града, където се проведе POP-UP FESTIVAL е Детски център „Запетайка“, в който малки и големи се събраха заедно.

И приятелите от „ЩУРА КЪЩУРА“ в Русе бяха част от Pop-up FESTIVAL! Вижте колко много положителни емоции споделят те!
Благодарим ви за всички тези съкровени усмивки

Център „Криобери“ в София също бе част от POP-UP FESTIVAL ! Вижте техните усмихнати спомени 
Благодарим ви за участието!

Още споделени емоции, този път от трети клас на СУ „Св.Св. Кирил и Методий “ в Добрич! 

Повече информация за фестивала:

Фестивалът събира заедно в интересни и полезни активности (игри, задачи, дискусии) родители, деца, учители, психолози и професионалисти в детското развитие. Провежда се в над 200 държави сред милиони малки и големи участници по повод Международния ден на децата.

Фестивалните активности са създадени от доброволци – експерти в областта на социално-емоционалното развитие. Фестивалът се случва благодарение на организатори-доброволци и участието в него е безплатно.

В България се провежда за втора поредна година в близо 60 локации из цялата страна.

Идеолози, създатели и глобални организатори на POP-UP FESTIVAL са професионалистите от най-голямата и най-стара организация за развитие на Емоционална интелигентност, SIX SECONDS.

Фестивалът е подкрепен от множество международни организации и институции като ООН, UNICEF, CASEL, Международен Комитет за децата и др.

FUNтазия е национален координатор и глобален партньор в провеждането на Фестивала у нас. Екипът на FUNтазия адаптира фестивалните активности на български език.

#WorldChildrensDay #EQChildrensDay #SDGs #GoBlue #ForEveryChild #ПразнувамеДЕЦАТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *