fbpx

Сбирка на FUNтазьорите

Всичко, което е нужно е просто... желание да полетиш...

Сбирка на FUNтазьорите – там, където сме ЗАЕДНО.

 Първите топли и галещи …

…Слънчеви лъчи едва едва са се осмелили да занадничат през отдавна очакващите Лятото Прозорци…

 

И на нас FUNтазьорите само това ни беше нужно, за да можем волно да запрепускаме по алеите и поляните. ЗАЕДНО.

Нашето ЗАЕДНО отдавна е толкова голямо – че не може да се събере току така къде да е… Въздух ни беше нужен. Открито небе. Големи поляни. Че сърцата ни винаги са ТОООЛКОВА големи – та им трябва пространство да бъдат споделени. И смехът ни е винаги толкова звънък – че отдавна чакаше да излезе навън и да се разсее с морския бриз..  Да се разнесе и да срещне нови приятели. Да сподели нови радости, нови идеи.. нови преживявания.

И ето ни – на – Дружина FUNтазьорско-летяща – от сбирка на сбирка – все по-многобройна и звънко игрива!

Да – радостта може да те окрили  и да те вдигне от земята! Не е нужно много да си FUNтазьор – само желание да полетиш. A децата са много добри в това да ни припомнят как се прави!

Искаш ли и ти?

Винаги си добре дошъл! Не – възрастта ти няма значение! Само FUNтазьорският дух да е в теб!

Къде?

Всеки път е различно, но ако се свържеш с нас – ще разбереш къде ще е следващата ни сбирка. И да знаеш – Където и да сме – не е голямо значение. Важното е да сме ЗАЕДНО!

С кого?

Да, разбира се – вземи приятел. Та нали там сме се събрали приятели! Мечо Пух го е казал – „Колкото повече, толкова повече!“ 🙂

Хей!

Просто да знаеш, че ако някъде из Морската ни градина, някога видиш препускащи и щастливи и хвъркащи малчугани – яхнали всевъзможни М(ПС)-та, и споделяйки дружно смеха и игрите си – това сме НИЕ! Заповядай при нас! 🙂

Първа Сбирка на FUNтазьорите

Ей така на игра си ни тръгна. Все си казваме, че не е кой знае какво – тази си наша традиция. Но пък може би във време, в което всички все се разделяме – е нещо страхотно значимо – да се учим как СЕ СЪБИРАМЕ. КАК ДА СПОДЕЛЯМЕ. Все от тях – малчуганите!

Втора сбирка на FUNтазьорите

Удивително е как няколко тебешира и 8 конуса могат да направят импровизиран празник за десетки деца. и Родители 🙂 Вселени се раждат от детската игра. НЕОБЯТНИ. Но онова, което те примамва да се включиш и ти се струва, че дори чуваш името си там някъде на детската площадка – е усещането за СПОДЕЛЕНОСТ на цялото преливащо щастие. Няма начин да подминеш онази заразителна атмосфера – която децата просто създават. Когато се чувстват ЗАЕДНО.

Трета сбирка на FUNтазьорите

Няма нужда да го планираме – то просто се случи. Онова. Нашето си. Магическото. От което никой не иска да си тръгва след това. И дълго след края на срещите ни – си оставаме мислено в него! Нашето си!


Четвърта среща на FUNтазьорите

Четвъртата ни сбирка беше незабравима – БЛАГОДАРИМ ВИ, FUNтазьори!!!

Малчуганите на откритите уроци дадоха всичко от себе си, забавлявахме се ЗАЕДНО – какво повече за един страхотен и FUNтастичен празник!

Край Кривото Дърво в Морската градина, където винаги са се събирали малки и големи – събрахме се и ние. Отново.
Малки танцьори, артисти, художници, балерини, каратисти, мотористи 🙂 – всеки със своя талант, заряд и усмивка!

„Реквизитът“ за цялата ни сбирка се събра в една торба, а голямата поляна в Морската Градина не успяваше да ни събере. И най-важното – всеки наоколо беше част от нашата FUNтазия – с тебешир в ръка, с традиционното разменяне на возила между децата, с желание да научи нещо ново от каратето, танците, актьорското майсторство, класическия танц и балета.

Децата са невероятни! Да са ви живи и здрави, мили хора! Благодарим отново за споделените усмивки и за онова ЗАЕДНО, което толкова ни окрилява!

 

Още споделени моменти… Толкова МНОГО – а толкова малко местенце! :)))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бързи препратки:


Вашият профил в сайта: