fbpx

Коледното чудо...на най-малките талантливи FUNтастични деца!

За Големия Триумф…на най-малките талантливи СЪЗИДАТЕЛИ!

На КОЛЕДА… ще споделя ЛИЦА! УСМИВКИ! ВДЪХНОВЕНИЕ! ЛЮБОВ! ВЗАИМНОСТ!

licata balet
От ДОМА СИ… от Голямото си семейство!
Лицата на малките ми, любими, прекрасни, артистични – FUNтастични деца – които с несдържана радост и въодушевление прегръщаха своите почетни грамоти – нашето официално признание за техните заслуги, талант, усилия и … СЪЗИДАТЕЛСКА МОЩ!
Когато подаряваш нещо на дете… няма значение дали НЕЩОТО го пише в списъка му до Дядо Коледа, нито дали то ще го очаква или не… нито дали може да играе с него.. Защото когато подаряваш нещо на дете – най-същественото нещо в този жест – е да бъдеш искрен с него, да му покажеш колко много вярваш в него.. да му вдъхнеш кураж!balet-radost
И тогава дори една семпла хартия с няколко подписа и с няколко топли и ИСТИНСКИ думи на нея – е с несравнима стойност за него! Заради признанието, заради вниманието, заради отделеното време, заради взаимната прегръдка, заради споделената емоция…

А те го заслужиха! И го заслужават – НАЙ-МАЛКИТЕ актьори, певци, балерини, англичани и каратисти на Варна.

Защото за ПЪРВИ ПЪТ В КУЛТУРНАТА ИСТОРИЯ НЕ ПРОСТО НА ВАРНА, А НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ – се случи магията – талантливи четири, пет и шестгодишни да създадат танцувално-музикален спектакъл – с елементи на карате и английски – Като големи професионални актьори. Макар времето им за репетиции да беше далеч по-малко от тези на професионалистите в театъра.

И в едно нормално общество – когато се случва нещо от такова значение – е повод за гордост, възторг и надежда… че бъднините са светли..
Благодаря ви, прекрасници, за това, че ме направихте щастлива и горда – да мога да говоря ..за ВАС! И – ДА – днес на КОЛЕДА – ще споделя НЕ сърми…а лица… ВАШИТЕ!
И ако днес – дори местните медии нехаят за вашия триумф – аз ви пожелавам след години да завладеете националните … и международните.. с ОГРОМНИЯ СИ ТАЛАНТ! И УСЪРДЕН ТРУД! С несравнимата си стихийна сила да СЪЗДАВАТЕ!

И толкова силно ви го желая.. че то просто няма начин да не ви се случи!

Светът е по-добър с ВАС!

С любов и признателност и … СЪРЦЕ : От Вашата Поли!

Споделени мигове от ВАШЕТО КОЛЕДНО ЧУДО!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бързи препратки:


Вашият профил в сайта: