fbpx

Нашият Коледен "Подарък От Сърце"

Първият по рода си спектакъл се случва именно с FUNтазните ни дечица...

Нашият Коледен FUNтазен „ПОДАРЪК ОТ СЪРЦЕ“

 Ето го! Съвсем наближава!ot-syrce

Нашият КОЛЕДЕН!

АРТИСТИЧЕН!

МУЗИКАЛЕН!

ТАНЦУВАЛЕН!

ЦВЕТЕН!

… и УНИКАЛЕН спектакъл ще се случи на 11.12.2016г. от 17 ч. в Концертната зала на Радио „Варна“.

 

Почти 3 месеца продължава подготовката за първия по рода си подобен спектакъл в България – с толкова МНОГО и с толкова малки деца. Петтима преподаватели и над 30 деца от различните школи на FUNтазия – се обединяват в една обща сценична продукция.

ЗАЕДНО!

Точно каквато винаги е била и винаги ще бъде идеята на FUNтазия – да сплотява!

Малчовците са почти готови, костюмите са ПОЧТИ направени, декорът е почти сътворен, ние сме почти спокойни, преподавателите са почти напрегнати 🙂 , вълнението е почти необятно, дори навън е вече почти Коледно… Само търпение вече нямаме и от вълнение тръпнем, защото с толкова много „почти“ сме сигурни, че накрая ще бъде СЪВСЕМ идилично, магично, звънтящо, блестящо… Но преди всичко  – Сърцато!

Именно това е смисълът на целия ни спектакъл – да е ПОДАРЪК – и да е от СЪРЦЕ. Защото в крайна сметка – Дядо Коледа е точно това – не е просто брадатият старец, който носи пълния чувал с подаръци. А онзи, който се появява в детските сънища, приказки и мечти… Който идва като ярък спомен в съзнанието на всеки възрастен – като олицетворение да доброто, на любовта..на мисълта за другия.. на заедността!

Затова сред всички танци, песни, красиви думи,  с пъстротата,  която изложбата на милите ни малки художници са създали, разпръснати емоции, вдъхновение, подаръци и еуфория, с които ще препълним Концертната зала тази неделя – най-нетърпеливи сме да я изпълним с …ЛЮБОВ. Онази, която сме виждали как някак..създава чудеса…- всепрегръщата, щедрата, невидима, но дълбоко почувствана…

Споделяме ви и малко кадри на звездите от предстоящата продукция, по време на техните засилени репетиции 🙂

 

До Неделя, Приятели!  – 11.12.2016.

Концертна зала, радио „Варна“

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бързи препратки:


Вашият профил в сайта: