Нова Група в детската занималня

Щастливи сме да ви обявим, че сформираме нова група за дечица в нашата полудневна занималня и сме в готовност и трепетно очакване да ви посрещнем!

Нова група в занималнята на FUNтазия

Мили родители!

Вашият интерес към нашата работа ни изпълва с радост и мотивация да бъдем още по-добри в нея и да прегърнем още повече детски светове!

И това вече е факт! Щастливи сме да ви обявим, че сформираме нова група за дечица в нашата полудневна занималня и сме в готовност  и трепетно очакване да ви посрещнем!

Знаете, че работим в малки групи и местата не са много – но винаги е удобно да ни потърсите на познатия ви телефон 0885217714, за да ви дадем подробна и актуална информация.

Благодарим ви, че бяхте така търпеливи да ни изчакате, благодарим ви, че разбирате колко важно е за нас при сформирането на нова група да сме подсигурили всички необходими както материални, човешки  така и емоционални ресурси, за да продължим да следваме метода си на работа с децата по начина, който създаде FUNтазия такава каквато е!  А именно онова местенце, в което вашите мили хлапенца влизат с нетърпение и не искат да напускат.

zanimalnq16Заедно го превръщаме в още един дом не просто за техните тела – но за техните растящи и чувстващи души и безгранични умове.

Радваме се, че всеки от вас възприе модела ни на работа – в който двете най-важни неща са – да опознаем личния свят на всяко едно НАШЕ детенце и Да ви дадем своята обратна връзка от общуването с него.  Само по този начин можем наистина да бъдем единни в отглеждането на Вашите-Наши деца! Благодарим ви, че разбирате и вниквате с любопитство във всеки наш подход, грижа, методология и начин на общуване с децата ви. И че ни имате това безусловно доверие. То значи много за нас – то превръща вас и нас в ЕКИП. Без вашето съдействие – нашите усилия биха била напразни.

Очакваме ви и в новата група, където нямаме търпение да се запознаем с още прекрасни деца и техните отговорни, разумни, питащи, търсещи родители! ЗА FUNтазия и целия ни екип е ПОВЕЧЕ от постигнатост и щастие да се среща с все повече такива и да споделяме една и съща мисия – ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!

 

Информация за нашата полудневна занималня можете да откриете ТУК.

 Информация за подходите ни на работа – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.

Събрани кадри от веселите ни моменти, прекарани ЗАЕДНО с малчовците!

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *