fbpx

Сугестопедията във FUNтазия

Издателство Фют за сугестопедията във FUNтазия

futКогато самото Издателство Фют, с чиито книги повечето от нас са израстнали, прояви интерес към специалните подходи и методи  за образование на децата във FUNтазия – се чувстваме наистина горди.

Обучението чрез игра, музика, танци и песни е метод, на който държим, в който силно вярваме, за който постигнатите до тук резултати показват, че трябва да не се отказваме да популяризираме и прилагаме.

И макар сугестопедията да е съвсем НЕ нов метод за изучаване на език, все още малко хора се доверяват на него, смятайки, че далеч по-стресиращият и остарял подход за изучаване на езици е по-ефективен. Радваме се, че имаме такива сериозни и иновативни партньори в лицето на Издателство ФЮТ, с чиято помощ провеждаме един наистина уникален час по Английски език, в който децата учат с лекота и в захлас. 

Благодарим на прекрасните хора от  Фют за темата, която отвориха, за интересните въпроси, за специалното внимание, което ни посветиха, но най-вече – за невероятните модерни помагала и книги, с които сме напълнили цялата FUNтазия и които безспорно спомагат за  детската креативност и  цялостно развитие  по един уникален начин.

Наистина малко са нещата за деца, предлагани днес на пазара, които да имат истинска обучителна стойност. Когато виждаме как децата в центърчето сами отварят книжките, разгръщат страниците им, питат, интересуват се, увличат се от оригиналните илюстрации и интерактивния начин на поднасяне на четивото – силно вярваме, че децата от новото време могат да заобичат КНИГАТА …УЧЕНЕТО… ЗНАНИЯТА..

Повече информация за сугестопединия английски във FUNтазия можете да намерите ТУК.

Цялата програма на центтърчето и всички специализирани часове и курсове можете да разгледате на ТОЗИ АДРЕС.

Цялото интервю по темата можете да прочетете в страницата на ИЗДАТЕЛСТВО ФЮТ.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бързи препратки:


Вашият профил в сайта: