Часове по английски език за деца - Варна

Английски в песнички и картинки

В момента набираме деца над 3 години включително за курса по английски език.
За записвания се обадете на тел: 0885 / 21 77 14

Заниманията се провеждат всеки Понеделник и Сряда от 18:00 ч. 

  • Цената за месечен абонамент е 60 лева.
  • Единично посещение е 10 лева.

Интервю в сайта на Издателство „ФЮТ“:

За Сугестопедично изучаване на Английски език за деца в блога на Издателство „ФЮТ“ (кликнете тук, за да прочетете интервюто)

Игра – Като във всеки обучителен процес – играта е от голямо значение. Тя служи не просто за разтоварване, тя служи за изграждане на връзка между преподавател и ученик, защото преди да осъществиш контакт с някого, първо трябва да спечелиш вниманието и доверието му. Само тогава комуникацията е ефективна и с ползи в много посоки.

Защо е полезно за вашето дете?

сугестопедичен английски уроци варнаЗаниманията са походящи за деца на възраст над 3 години.

Онова, което най-мощно възпира децата да проговорят на един език е страхът, причинен от неувереността в знанията. Методите на писане и заучаване са ефективни доколкото да се запомнят отделни думи. Но и не рядко тези поостарели методи са травмиращи и отблъскващи. Създават навик, трупат богата лексика, но каква полза от нея – ако не може да бъде употребена в разговорната реч?

Проговарянето на чужд език е в дълбока аналогия с проговарянето на родния ни в най-ранното ни детство.

сугестопедия английски уроци варнаПървите ни години, когато също сме учили първите думи,  боели сме се да не направим грешка, ядосвали сме се, поправяли са ни, но в крайна сметка така сме се научили да говорим.

Успехът в научаването на чужд език е в преодоляването на притеснението от появата на грешки. Това не бива да е травма, не бива да е насилствено, преди всичко трябва да е естествено, за да се превърне и във вълнуващо.

Повече за школата по сугестопедично изучаване на английски за деца

сугестопедичен английски уроци варнаПрактика – тя е доказала себе си като най-ефективният метод за трупане на трайни знания. На нея залагаме в часовете по английски език във FUNтазия.

Музика – Вторият компонент на обучение в курса ни. Думите, поднесени в ритъм или изпяти биват запомняни с лекота и без стрес. Напротив – удовлетворяващо. Изпяването на думи и изречения, слушането на музика – създава силни връзки между музиката и паметта. Така се запомнят не просто думи – но модели на изкази.

Емоционална интелигентност в часа по английски език

Заниманията за развитие на емоционалната интелигентност включваме във всяка наша инициатива.

Развитието на емоционални и социални умения е един от най-съществените елементи в израстването, възпитанието и обучението на всяко дете, за да се превърне в уверен, мислещ, разумен възрастен, способен да изразява своите чувства и емоции, да регулира поведението си в здравословни решения и управление на отношенията си с другите. Един от основните фактори за успешно използване на потенциала, заложен във всяко дете – е добре развитата му емоционална интелигентност.

Затова и в този курс, включихме занимания по развитие на ЕИ, като за целта използваме методиката RULER, и нашите авторски учебни материали и ресурси по нея.

Как да се запишем за курсове по английски за деца в гр.Варна?

Потърсете ни на

Телефон: 0885 / 21 77 14
E-mail: info@funtazia.bg

» Адрес и информация за връзка с нас