Арт Школа

Целта ни е да развиваме въображението и чувството за красота на децата, като същевременно те да изпитват радост и въодушевление от процеса на работа, да усвояват основите в изобразителното и приложното изкуство.

Заниманията се провеждат всеки Вторник от 18:00 ч. 14469550_1586753904954381_7541472949436320870_n

Цената на месечния абонамент е 28 лева.

Цената на единично посещение е 9 лева.

Целта ни е да развиваме въображението и чувството за красота на децата, като същевременно те да изпитват радост и въодушевление от процеса на работа, да усвояват основите в изобразителното и приложното изкуство.

За Арт Школатаelha

Творчеството е важна част от развитието на детето и неговите таланти, въображение и увереност. Посредством групови и индивидуални занимания арт школата по приложни изкуства на FUNтазия помага на децата, участващи в нея за:

 • Прилагане на практични техники и похвати от изобразителното и приложното изкуство, чрез които децата да придобият опит и увереност в своя талант.
 • Изява на децата посредством екипни задачи и малки изложби в помещенията на FUNтазия.
 • Инетересни и креативни задачи и занимания с разнообразни материали в часовете – материали за рисуване (моливи, боички и др.), пластилин, моделин, глина, материали за апликации, колажи.
 • Обясняване и прилагане на изобразителните изкуства като начин за изразяване, споделяне на фантазии и въображение, преодоляване на стрес.
 • Изработка на пространствени модели и отделяне на време за запознаване със софтуерни и хардуерни продукти за дигитално изобразително изкуство! 

Занятията се провеждат от екипа на FUNтазия, с малка група от деца на възраст над 5 години (включително).

Необходимо е предварително записване на телефон 0885217714!

 

Въпроси и отговори:

 1. Подходящо ли е за детето ми?
  Да, стига да има желанието да ТВОРИ. Съветваме ви, преди да се запишете за часове, да говорите със своето дете дали би искало да е част от fuitдетската творческа група.
 2. Какви материали трябва да нося?
  Никакви. За всяка от задачите в часовете материалите са осигурени от нас, за което вие НЕ заплащате допълнително.
 3. Какви резултати да очаквам?
  Ние вярваме, че всяко дете е личност, и като такава то се развива строго индивидуално. В часовете по изкуства нашата основна задача и мисия е да му помогнем да открие своята индивидуалност и да му дадем възможности да я изразява. Когато децата изразяват себе си чрез изкуство те имат възможността да растат по-уверени, развивайки своята креативност и мислене.
 4. Какво ако виждам, че детето ми има талант, но се притеснява да го показва пред други хора?
  Именно затова групите на всички курсове и школи във FUNтазия са много малки – около 5 деца в група. Така ние можем да обърнем индивидуално внимание на всяко, да му помогнем да преодолее стреса и притеснението си и да започне да работи в екип, изявявайки се пред своите нови приятели.